Membri Trupei
Madalina Candrea

Madalina Candrea

Nu degeaba se spune ca esentele tari sunt pastrate in sticlute mici. Madalina este dovada clara a acestei afirmatii. Ea da intregului grup un farmec aparte prin prezenta ei impecabila. Intreaga Bucovina se ascunde in vocea ei.

Andrei Babuț

Andrei Babuț

Ce ar fi orchestra fara vioara? Absolvent al Academiei de Muzica Gheorghe Dima din Cluj, Andrei imbratiseaza toate genurile muzicale, facand corzile sa vibreze. Transpus pe acordurile de vioara, orice cantec prinde viata.

Marian Istrate

Marian Istrate

Este solist instrumentist, energic si perseverent. A invatat sa cante la liceul de arta Ciprian Porumbescu Suceava, iar muzica este ceea ce il defineste. Isi descarca energia pozitiva sufland cu foc in trompeta.

Lucian Cojocariu

Lucian Cojocariu

A absolvit Colegiu de Arta Ciprian Porumbescu Suceava si a invatat sa cante la saxofon si clarinet pe vremea cand era membru al Orchestrei Plaiurile Dornelor. Experienta cumulata de-a lungul anilor la evenimente, il defineste ca fiind un instrumentist de apreciat.

Cătălin Roată

Cătălin Roată

Absolvent al Academiei de Muzica Gheorghe Dima Cluj este un instrumentist talentat sub mainile caruia danseaza clapele.

Cosmin Giosan

Cosmin Giosan

Este armonistul trupei. Este responsabil cu ritmul si a invatat sa cante la clape inca de pe vremea cand facea parte din Orchestra Plaiurile Dornelor.